KULAN OCH JAG

 

462A2843
462A2900
462A2926
462A2865

Hur har ditt nya år börjat?? Det känns lite som om det inte riktigt börjat än för min del. Kanske kommer igång nu denna vecka när de flesta är tillbaks på jobbet igen.. Sen har jag ju tagit det ganska lugnt de senaste dagarna, känns som om allt går i slowmotion just nu.

Anyways.. Här är lite bilder på kulan och jag på stan! Nu ska jag bara jobba två veckor till, sen ska jag vila, yoga, och ta hand om mig själv och förbereda mig så gott det går inför vad som komma skall.. Ganska svårt dock att förbereda sig inför nått man inte vet så mycket om alls, men det mesta börjar komma i ordning hemma iaf. KRAM!

Jacka, Twist & Tango / Klänning, Soaked in Luxury / Skor, Minimarket x Åhlens / Väska köpt på marknad i Marrakesh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..