OUTFIT MED FÄRGKLICK

 

462A2610
462A2639
outfit
462A2556
462A2572

Hej fina ni! Hoppas allt är bra och att ni är redo för julen nu! Jag handlade de sista julklapparna i helgen, så nu kan jag checka av allt på min lista, känns skönt. Långa dagar på stan har inte varit så poppis för min kropp kan jag säga, mina höfter och vader säger ifrån sekunden jag kommit innanför dörren sen måste jag vila vila vila och lägga upp fötterna högt för att få ner svullnaden i vaderna.
Just nu längtar jag ihjäl mig efter att packa bilen och dra ner till Västkusten för att träffa Viktors familj och fira jul ihop! Det är min andra jul hemma på 10 år, plus att jag vet ju att ju närmre julafton och nyår är, ju närmre är också bebisen!!
Åh vad jag gillar den här kappan, även om jag faktiskt inte kan stänga den längre så passar den ändå, bara man har en varm tröja under.. Det känns även kul att klä sig i färg just nu!! Blått lyser verkligen upp en slaskig dag hehe! KRAM!

Kappa, Twist & Tango / Tröja, Soaked in Luxury / Byxa, Boob / Skor, Flattered / Väskan är köpt på en marknad i Marrakesh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..