Randigt i Marrakesh

 

DSCF0354
DSCF0357
DSCF0359

Äntligen finns denna fina klänning i butik (och online)!! Ville vänta lite med att lägga upp dessa bilder tills man faktiskt kan få tag på klänningen. Nix, det är ingen mamma-klänning men som ni ser så funkar den helt utmärkt på magen ändå! På tal om magen – VECKA 30 IDAG!!! Känns sååå galet!!
Åh vad jag längtar tillbaks till Marrakesh och värmen när jag ser dessa bilder.. Samtidigt som jag tycker det känns så mysigt att julen snart är här. Det blir första julen hemma på länge för mig. Jag har även bestämt mig för att gå all in med gran och pynt och paket! Måste visa er bilder på granen – ska ta några bra i helgen. KRAM!

Klänning från Lindex, ni hittar den HÄR! 
Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..