2 x Emma, 2 x bebis.

 

Edited-07870
Det här är min fina vän Emma som också är gravid! Det är EXAKT en månad mellan våra beräknade förlossningsdatum. Emmas datum är 21 Jan och mitt 21 Feb! Det känns väldigt kul att kunna bolla gravidtankar med någon som är i exakt samma sits just nu. Jag och Emma kan prata om allt från åderbrock till influensaspruta, namn, vagn, cravings, bebiskläder, migrän, sömnbrist och detta skulle vi kunna prata om i timtal utan att bli trötta på det!!

Edited-07684
Vi pratar också en del om mammakläder och hur otroligt viktigt det är att känna sig bekväm men också hur svårt det är att känna sig så där snygg som man kunde göra innan magen. Visst, vi båda känner oss fina med tanke på dem lilla krabaterna som faktiskt växer inom oss, och vi var överens om att vi båda känner oss som finast nakna haha! Men, jag kan säga att när vi fotade dessa bilder iklädda Boob Design så kände vi oss riktigt SNYGGA och bekväma!

Edited-07727
Båda våra outfits från topp till tå är från Boob Design. Jag är så himla glad att det finns ett klädesmärke för oss gravida som inte bara jobbar med snygg design och hållbarhet, utan även med funktion. Byxorna på bilden har suttit på VARJE dag sedan vi fotade, haha inte konstigt att modellen kallas ”Once-on-Never-off”!

Edited-07888
Min outfit: Once-on-Never-off byxa, HÄR / Li Topp, HÄR
Emmas outfit: Once-on-Never-off pennkjol, HÄR / The T-Shirt, HÄR

Alla fina bilder har grymma Joseph Eriksson tagit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..