DATE NIGHT I MARRAKESH

 

DSCF0417
DSCF0437
DSCF0454
DSCF0467
DSCF0463
DSCF0483

Vår sista kväll i Marrakesh drack vi drinkar och åt en magisk middag på La Mamounia som är ett av Afrikas vackraste hotell.. Haha, när vi kom in gick vi bara runt och gapade – alltså WOW! Så himla vackert! Här är bilder från utanför hotellet. Vi åt så mycket god mat så vi rullade hem sen, och enligt mig den godaste marockanska maten under hela resan.

Hjälp vad den här veckan gått fort – jag har undervisat en massa och yogat en del själv. Ikväll ska jag och mamma på en italiensk middag som jag ser så mycket fram emot! Hoppas ni får en magisk helg! KRAM!

Klänning från Twist & Tango 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..