JARDIN MAJORELLE – YSL

 

DSCF0237
DSCF0155
ysl1
DSCF0170
DSCF0211
DSCF0217
ysl2
DSCF0224
DSCF0241

Vackra Jardin Majorelle, eller Jardin YSL som den också kallas. Ett måste i Marrakesh tycker jag. Vi var på plats ganska tidigt vilket var bra för när vi gick ut från trädgården var det en lång kö för att få komma in. Vi gick runt i en och en halv timme och tittade på alla vackra växter, kaktusar, blommor, hus, fontäner och färger. Det var så otroligt vackert.

Efter en promenad i trädgården gick vi till YSL museet som låg 100 meter bort på samma gata. Tyvärr fick man inte fota inne på museet. Alla YSL’s mest ikoniska klänningar och plagg fanns där inne, samt smycken och accessoarer. Man kunde tydligt se alla marokanska influenser i alla hans ritningar och designs. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..