ANNONS

D-VITAMIN!

/

DSCF0286
DSCF0254

De sista två dagarna i Marrakesh, gjorde vi absolut I N G E N T I N G. Vi gick från frukosten till andra sidan poolen, läste bok, lyssnade på musik, badade och solade. Det var såå skönt att suga åt sig så mycket D-vitamin som möjligt innan vintern drar igång här hemma. Och väldigt härligt att få lite egentid innan lillen kommer.

På tal om lillen i magen, som vi kalla E.T (haha ja det såg ju ut som en liten alien på allra första ultraljudet i vecka 9), så har jag läst en massa om myter kring hur man kan försöka lista ut könet! Jag är ju såå nyfiken! Ska skriva ett inlägg snart om vad jag kommit fram till hehe! KRAM

0
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00