FÄRGEXPLOSION

 

DSCF9901
mar1
DSCF9905
mar2
DSCF9923
mar3
DSCF9931
DSCF9953
mar4
DSCF9954

Igår förmiddag när det var mulet passade vi på att åka in till gamla delen av Marrakesh och gå på marknaden vid Jamaa El Fna. Jag har sedan jag var liten ÄLSKAT att gå på marknad. När jag var liten och vi spenderade somrarna i Spanien brukade mamma och pappa ropa ‘Emma, marknad!’ och vipps så var jag uppe och påklädd på 2 minuter! Jag måste säga att denna marknad i Marrakesh slår allt! Kryddor, smycken, skor, hantverk, glas, te, mattor, kristaller, frukt, nybakat bröd, silver, läder, krukor och fat.. You name it. Alla är så vänliga, bjuder på stora leenden och bra priser (yes, det är bara att pruta på om man vill).
Denna marknad är en färgexplosion! Vår taxi chaufför på vägen dit sa att ‘you need days and days to go through all the shops’, haha kunde inte ha sagt det bättre själv. Vi gick runt i ca 3 timmar och såg kanske en fjärdedel. Får bli en till visit innan vi åker hem! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..