VI ÄR HÄR!

 

DSCF9854
m
DSCF9859

Framme! Incheckade och njuter för fulla muggar! Vårt hotell Dar Rhizlane är så himla mysigt och vi känner oss så hemma här. Åh ni anar inte hur overkligt det känns att vara här.. Igår låg vi vid poolen hela dagen, Viktor sov nästan hela dagen och jag läste bok, vi rörde oss inte ur fläcken alltså. Det var 25 grader och SOL! Hade nästa glömt hur magiskt det är med varm sol.

Idag var det lite mulet så vi åkte till Jamaa El Fna, det stora torget fyllt med ormtjusare och spådamer. Vi gick runt bland alla små butiker och stånd och hittade en massa fint. Hehe, TUR att vår resväska bara var halvfull på vägen hit..!! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..