FREDAG kl.22.02

 

bildd
I morse sov jag länge och gosade med Sydney en stund i sängen innan jag gick upp. Hon är så mysig och kurrar så högt på morgonen.
Jag måste berätta om mitt Bikram pass som jag undervisade idag. Varje fredag kl15 har vi på Bikram Yoga City en Variationsklass där man får ”freestylea” lite som lärare, kanske är det fokus på något speciellt, kanske är det andra poser än Bikram serien.. Ja, lite annorlunda klass helt enkelt. Idag var det min tur att hålla i klassen och jag kände för temat Höstmys och mindfulness! Det var så fint, jag tände en massa ljus i hela salen, spelade lugn och stämningsfull musik i bakgrunden och avslutade med en längre avslappning på slutet med fokus på andning och stillhet. Åh, vill göra om det snart!

Ikväll, eller ja för bara 3-4 timmar sedan bestämde jag och Viktor för att vi åker till Marrakesh imorn! Det har varit ganska osäkert hela veckan om vi skulle komma iväg eller inte, men nu med lite bra besked om Viktors mamma känner vi att vi ändå kan åka med en bra magkänsla. Jag har inte ens börjat packa, men har ställt klockan på 7 så löser det imornbitti (tror jag haha). Jag ska dessutom packa även åt Viktor som jag möter på Arlanda imorn innan flyget då han kommer direkt från Gbg. Wish me luck! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..