Spa-dag varje dag tack!

 

462A9204
462A9187
Här är lite bilder från när jag och Sara var i Amsterdam och hade en timme att njuta av poolen på Hotel Jakarta. Haha, som ni ser är magen mycket mindre här.. ca. 3 veckor sedan. Mycket har hänt på den fronten på sistone!

462A9231
Jag har hört väldigt mycket om att simma ska vara en grym träning för gravida. Jag har aldrig riktigt varit ett stort sim-fan. Om jag ska vara ärlig så tror jag det beror på att jag är så himla dålig på att simma och när jag krålar får jag bara kallsupar och simmar snett. Jag kan alltså bara simma bröstsim och tycker det går lite väl långsamt. Har inte riktigt koll på vilken simhall som är bäst i stan, någon som har tips!? Om ni frågar mig önskar ju jag att varje dag kunde vara en Spa-dag, hehe!!

462A9220
Jag vill bara ge ett stort tack för alla kommentarer, samtal, sms och blommor från alla håll kring Viktors mamma. Det går långsamt framåt, men allt stöd och all kärlek hjälper så otroligt mycket på vägen. Så TACK! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..