MIN FINA MAGE!

 

_RR_3338

Foto: Rebecka Rynefelt

”Oj shit vad stor du är!”
”Är du säker på att det bara är EN där inne?”
Och den bästa (eller värsta) – ”Visst är hon ganska stor?” Ja men involvera gärna fler folk som står bredvid i vad du tycker.. SUCK!

_RR_3319

Foto: Rebecka Rynefelt

Ok, så i vanliga fall så går man ju inte runt och säger till folk att man  tycker de har en stor mage och involverar folk runtomkring i en diskussion om hur någons kropp ser ut precis framför näsan på personen i fråga. Men när man blir gravid så ska det vara helt självklart att man får det?
Helt plötsligt så är det ok att folk säger:
Att man är stor (eller liten).
Att man har gått upp i vikt eller inte (utan att det ens gäller magen!).
Att det syns på ansiktet eller inte.
Att man ser svullen ut eller inte..
Ja ni som vet ni vet. Och jag bara undrar: JÄMFÖRT MED VAD!!??

_RR_3341

Foto: Rebecka Rynefelt

Jag tar inte illa vid mig för jag tycker själv jag har världens finaste mage. Men jag tycker det är väldigt intressant. Om någon tycker jag är stor så undrar jag vad de jämför med? Det finns ju inget rätt eller fel. Alla har ju olika kroppar som blir ännu mer olika med en liten i magen.

Kan man inte bara säga ”Vad fin du är” eller ”Vilken fin mage du har fått”? Det hade bara varit så mycket härligare, tycker jag!

_RR_3349

Foto: Rebecka Rynefelt

Bilder på min fina mage av Rebecka Rynefelt
Mysig morgonrock från Lou & Friends

 1. s skriver:

  Hej,
  Vad fina bilder. Jag undrar var dina silver ringar är ifrån, så himla fina?

  1. Hej S!
   Åh tack! Kul att du gillar ringarna 🙂

   De två i silver på min högra hand är båda från Hermés! Kram! E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..