SÖNDAG = PODD-DAG

 

poddag

Vad lyssnar ni på för poddar? Sedan några månader tillbaks har jag blivit helt galen i att lyssna på podcasts och idag har jag lyssnat igenom alla favoriter i soffan! Det är så himla kul med en bra podd, och skönt att lyssna på när man plockar hemma, går promenad, eller handlar mat tycker jag. Just nu är jag ganska insnöad på poddar om graviditet och förlossningar (såklart) och det är så nyttigt att höra allas olika berättelser.. Man förstår verkligen att inget blir som man tänkt sig. Här är mina 4 favoriter:

Vattnet går med Nina Campioni – Så bra intervjuer, intressanta gäster och ärliga berättelser utan ‘filter’. Jag kan både gråta och kratta högt när jag lyssnar på denna podd. Favoritavsnitten är: Frida Fahrman – alldrig ge upp och Cecilia Blankens – att föda med en doula.

Conversations from the heart, with Yoga Girl – Rachel Brathen, eller Yoga Girl som de flesta känner igen henne som delar allt möjligt i sin podd, men allt är alltid rakt från hjärtat. Denna podd väcker även frågor om mig själv och får mig att tänka och fundera över allt från sann lycka, att vara ärlig mot sig själv på riktigt, att hitta sig själv, att inte tveka på sig själv. En ”soul-boost” skulle jag vilja säga.. Favoritavsnitten är: Stress, Anxiety and Accepting the present moment och The Inner Critic (Part 1 & 2).

Yogiskt – En podd om yoga och meditation med Cecilia Humble och Jenny Andersson. Jag kan ju snacka yoga med mina kollegor i studion i flera flera timmar. Vi kan verkligen grotta ner oss i pytte små detaljer och snöa in oss på olika ämnen man inte kan släppa. Precis som yogisarna Cecilia och Jenny, därför älskar jag denna podd! Favoritavsnitten är: Intervju med Magnus Fridh och Intervju med Josefine Bengtsson.

Mama Podden – Kan inte sluta lyssna och skratta, gråta, skratta, gråta. Åååh vad jag älskar den här podden just nu! Långa detaljerade och ärliga förslossningsberättelser blandat med panelavsnitt med heta och roliga diskussioner. Favoritavsnitten är: Vanja Wikström och Anna Brolin.

DSCF9691
Dessutom så har jag nu ett par grymma och TRÅDLÖSA hörlurar som är superbra från Jabra. När jag var 15 år opererade jag mina öron och har sedan dess inte kunnat ha vanliga hörlurar, det är sällan jag hittar hörlurar som funkar på mina öron och som verkligen sitter. Jabra Elite 65t har noise cancellation så man kan stänga ut allt annat ljud och 15 timmars batteritid så man kan lyssna på podd efter podd haha!! Kolla in dom HÄR!

pod

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..