YASURAGI

 

IMG_5586 (1)
Igår var en sån dag när man bara måste nypa sig själv i armen igen!! Jag och ett härligt gäng influencers fick njuta av bad och middag på vackraste Yasuragi på Hasseludden. De har ju total-renoverat hela SPA avdelningen och jag säger bara… WOW! Det var SÅÅ vackert.
När vi kom fram tog Kersti Olophsdotter (Head of brand) emot oss och man kände ett lugn på en gång i den vackra miljön. Hon uppmanade alla att även stänga av mobilerna och att njuta av upplevelsen. Ok, detta är en väääldigt svår grej att säga till 8 influencers.. S
olen gick ner, de vackra höstfärgerna på träden och den mest magiska SPA avdelningen.. Ja men ni hör ju, vi var ju bara tvungna att smygfota lite!

yas1
yas2
IMG_5595 (1)
Efter bad och avslappning var det dags för middag i Yasuragis restaurang Saishoku som är helt vegansk (här fick vi fota haha).  Yasuragi reducerar kraftigt serveringen av rött kött och vill skapa en mer hållbar värld. Att reducera på rött kött är bara en av MÅNGA viktiga åtgärden. De har även infört digital mätning av matsvinn. All mat som slängs återvinns i ett slutet system för att sedan bli till biogas.

DSCF9573
yas3
yas4
DSCF9584
Vi fick så mycket god mat! Vi fick testa lite olika rätter. Min favorit var Norimaki på svart ris med äpple, pepparrot, shiitake och rökt cocos. Åh det vattnas i munnen när jag skriver detta haha!
Vi hade så bra samtal kring bordet och det var så kul att få äta middag ett ganska litet gäng tillsammans med de som driver restaurangerna. Vi pratade mycket om hållbarhet, speciellt inom mat. En underbar kväll helt enkelt!
Tack Micael Bindefeld AB och Yasuragi, detta kommer jag leva länge på.

 1. Emilia skriver:

  Vad har du för fin baddräkt?

  1. Hej Emilia,

   Baddräkten är Yasuragis egna baddräkt som man får när man SPAar där.. Jag tyckte också den var superfin!

   Kram, E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..