Tävling med Twist & Tango!

 

twist

Hallå där! Du missar väl inte Sweden Fashion & Beauty-Day den 27 oktober på Waterfront i Stockholm? Det bjuds på mingel med modeproffsen, gratis styling, modevisningar, trend talks, shopping av smycken, hudvård och kläder till FAB-priser, utdelning av Damernas Värld Guldknappen och mycket mer. Självklart är jag på plats!
Nu får d
u som har, eller köper, biljett möjlighet att vara med och tävla om en outfit från ett av mina personliga favoritmärken Twist & Tango inför dagen. Detta får du bara inte missa! Vinnaren får tillsammans med en vän besöka Twist & Tango-butiken på Grev Turegatan 20 i Stockholm fredagen den 26/10 för att välja ut varsin outfit (avser kläder för två personer till ett värde upp till 5000 kr, gäller ej skor och ytterplagg).

För att vara med och tävla, följ @twistandtango på Instagram och svara på den här frågan: Hållbart mode är några av nyckelorden för Twist & Tango. Vad heter det mer miljövänliga material som tillverkas av cellulosamassa från olika träslag?
Ge ditt svar i kommentarsfältet tillsammans med kort motivering varför just du och din vän ska vinna! Vinnarna meddelas den 25 oktober. Lycka till! Kram!

Köp dina biljetter HÄR!

 1. Lyocell!

  Jag gav min vän besöket på Sweden Fashion & Beauty-Day i födelsedagspresent. Tänk att kunna toppa det hela med en vunnen höstoutfit från favoriten Twist and Tango – vilken present det skulle bli!

 2. Lyocell som har en cirkulär framställningsprocess och framställningen är mer resurssnål än hos bomull. Går på SU och skriver just nu ett arbete om hållbart mode 🤓 Det här ämnet är så intressant!

  Jag skulle vilja vinna då jag är student och inte har så mycket att röra mig med shoppingmässigt ❣️ Kram

 3. Johanna skriver:

  Svaret är Lyocell 🙂
  Gravid i vecka 20 och min nuvarande garderob känns liten och oinspirerande. Vill hitta ny gnista och skulle bli SÅÅÅ GLAD om jag vann!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..