Att inte känna igen sig själv.. ALLS!

 

_RR_3372

Foto: Rebecka Rynefelt

Hej fina läsare! I’m back och det känns väldigt skönt! Jag har knappt orkat med att titta på eller att engagera mig i några av mina sociala medier sen i torsdags förra veckan. Jag har bara inte känt mig riktigt som mig själv och i måndags morse kom febern. Jag vaknade och var heeeelt svettig och snurrig.. Eftersom jag var uppe kl 5 (för att undervisa 6.30) så visste jag att efter klassen så öppnar City Akuten runt hörnet från yogastudion så jag gick dit direkt efter att ha undervisat. De tog lite olika prover och det visade sig att jag hade fått urinvägsinfektion. Urinvägsinfektion känns helt annorlunda när man är gravid, och som tur är hade det INTE gått upp i njurarna! Så nu ska jag äta penicillin i 5 dagar – vilket är DET ABSOLUT SISTA jag vill göra nu när jag är gravid!! Fy..

_RR_3377

Foto: Rebecka Rynefelt

Läkaren, apotekaren, min barnmorska och google har nu försäkrat mig om att den medicinen jag fått är helt ofarlig och att det är den som alla gravida kvinnor får ta om man får urinvägsinfektion.. men ändå, inte kul att äta starka piller just nu. Fördelen är väl att jag faktiskt redan mår mycket bättre och börjar få tillbaks min energi.

_RR_3376

Foto: Rebecka Rynefelt

Jag lovar att ni inte skulle ha känt igen mig i måndags.. jag kunde inte sluta gråta! Jag grät säkert minst 30 gånger den dagen. Jag tyckte SÅ synd om mig själv. Allt var bara fel fel fel. Gravidhormonerna var maxade till 100%!!
Här är några av de anledningar till varför tårarna rann (kom ihåg nu att jag är en emotionell person även när jag inte är gravid, men detta var något helt utöver det vanliga haha!)..

  • Jag hade feber
  • Jag är nu tvungen att äta penicillin i 5 dagar
  • VARJE gång jag såg nya ICA reklamen, vilket säkert var 5-6 gånger den dagen
  • Jag längtar sååååå efter vår bebis
  • Jag längtade efter att Viktor skulle komma hem från jobbet
  • Jag fick ont i ryggen av att sitta på golvet och måla bebisens spjälsäng
  • Bebisens spjälsäng som blir så fin
  • Jag fick målarfärg på mina tights
  • Jag grät för att jag grät så mycket
  • Tårarna fullkomligt svämmade över när Viktor kom hem och jag ville inte att han skulle gå till jobbet dagen efter

Ja men ni hör ju.. herregud..! Ok, idag kan jag skratta lite åt det vilket känns bra. Jag vet att jag har en million anledningar till att le, och det är inte synd om mig. Men det är också OK att ha såna dagar.

Bilder av bästa Rebecka Ryndefeldt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..