KLÄNNING & BOOTS

 

462A9004
462A8972
462A8946
dress
462A8957

Det bästa jag vet just nu. Klänning och boots. Men ja, nu måste man ju ha strumpbyxor under också.. vilket är fine with me, så länge jag kan använda mina klänningar så.

Jag har verkligen inte handlat så mycket mammakläder alls. Jag har två tights, och ett par mammajeans. Sedan har jag en mamma-skjorta och två mamma-tröjor. That’s it! Jag har precis blivit tillräckligt stor för att börja använda tightsen, så de går jag i hemma nu. Hmm, får se hur länge jag klarar mig innan det blir en riktig mamma-shoppingrunda!.. KRAM!

Klänning, Line of Oslo / Boots, Din Sko / Väska, Anine Bing

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..