SLOW DOWN SESSIONS – DAY 2

Hej fina ni! Här kommer bild-bomb nr2 från dag 2 i Amsterdam med Rituals. Dagen började på bästa sättet ever! YOGA! En härlig timme med skönt yogaflow och sedan en god hotellfrukost – helt oslagbart!

Emma 15
r1 (1)
DSCF8863
Efter frukost (med pannkakor såklart) fick vi tid för att byta om innan dagens workshops kickade igång. Vi blev indelade i tre grupper, och roterade mellan tre olika workshops. Den första workshopen vi var med på var för hår. Rituals har gjort ett HAIR TEMPLE som kommer finnas i 50 av deras butiker runt om i världen. Vid detta ‘tempel’ får man alltså mixa sitt eget schampoo utifrån vad ens hår behöver..

DSCF8870
@nigel_vanderhorst - Rituals Part 1
r2 (1)
Vi fick inte bara göra vårt eget schampoo utan även lära oss en del om skalpmassage, vilka punkter att trycka på osv. Haha, ja ni ser ju hur fokuserade vi var.. det var superintressant! Jag fyllde min schampoo flaska med ingredienser som brunette, curls och moisture..

DSCF8888
Den andra workshopen handlade om meditation och ayurveda. Det är så intressant hur ens energier påverkar vad man gillar för dofter och smaker. Vi fick göra dofttester och svara på frågor för att kategorisera vilken dosha vi var (inom ayurveda finns det tre olika doshas).

r3 (1)
DSCF8897
Efter en fräsch lunch var det dags för workshop nr 3 som var min favvo – dags för ansiktsbehandling!! Vi blev guidade igenom den perfekta ansiktsbehandlingen och fick även lära oss ansiktsmassage..

DSCF8921
r4 (1)
Jag menar.. kolla in THE GLOW!!
Efter dagens workshops fick vi lite egentid – då passade jag och Sara på att gå till hotellets SPA och bada lite, så mysigt. Sen var det på med pyjamas och dags för pyjamasparty! Vi åkte till en hamn i närheten av hotellet och klev på en enorm båt med tre våningar som var helt dekorerade av Rituals! Kuddar och madrasser, rosa ballonger, DJs och middag..

Emma 25
r6
Emma 18
DSCF9476
DSCF9504
Efter middagen på madrasserna fick vi gå upp en våning där det var mer fest! Hela taket var proppat av ballonger, man kunde få massage, man kunde dansa, man fick välja smink ur en ‘vending machine’, äta hur mycket popcorn man ville och hänga med alla underbara tjejer!

r5 (1)
@nigel_vanderhorst - Rituals Part 71
@nigel_vanderhorst - Rituals Part 105
Vilken kväll! Och vilken resa!! Puh, ibland måste man bara nypa sig i armen..
Tack underbara bästa Rituals och Assefa Communication som bjöd med mig. Och tack finaste Sara för det absolut bästa resesällskapet!

Foton från Rituals, Nigel Vanderhorst och mig själv.

 1. Ebba skriver:

  Vilket härligt inlägg! Älskar när det är långa inlägg med många bilder.
  Jag har en fråga till dig! – Kan du inte göra ett inlägg om vilka hårprodukter, hur du håller/stylar ditt hår och hur du håller det så fint och friskt?
  Är också en krulltott som du, och skulle behöva lite tips!
  Kram Ebba <3

  1. hej Ebba!
   Gillar också långa inlägg med MASSA bilder haha! Kul att du vill veta mer om hur jag gör med håret, jag ska nog kunna komma på nått bra att lägga ut och visa er här..
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..