HÖSTLJUSET

 

462A8053
462A8077
blus
462A8090
462A8102

Happy Friday!! Hoppas ni haft en skön vecka!
Åh det är svårt att klä sig snyggt med magen tycker jag.. Speciellt nu när det är kallt ute och det inte räcker med lösa somriga klänningar. Här är bilder från bara 2 veckor sedan när det fortfarande var ljummet i luften. Den här blusen köpte jag i somras på rea i Palma och har använt den flera gånger, känner mig både snygg och bekväm i den!..

Har ni några helgplaner? Jag är ledig från yoga-undervisandet denna helg så jag tänker yoga en del själv, och imorn ska jag och Viktor börja spana på vagn.. SÅ SPÄNNANDE, men hjälp vilken djungel det är, haha! KRAM!

Blus, Uterque / Byxa, Soaked in Luxury / Skor, Adidas Originals

  1. Ni får inte glömma att köpa en bobby car också. Viktor hade en röd som han åkte upp och ner på gatan med. Och fort gick det, så blir det en typisk Viktor-bebis, så går det nog åt en sån 🙂 Det är så himla roligt att ni ska ha en liten bebis <3 Kramar från kusin Anette

    1. Hej Anette! Åh vad kul att du skriver! Ja, Viktor har redan visat bilder och sagt att vi ska ha en bobby car till lillen. SJÄLVKLART! 🙂
      Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..