SLOW DOWN SESSIONS – DAY 1

Hej darlings! Dags för en mega-update från förra veckans underbara resa till Amsterdam med Rituals! Jag och fina Sara möttes på Arlanda med våra nya matchande väskor och var så förväntansfulla! Vi hoppade på planet till Amsterdam vid 11.30 tiden och var framme på två timmar.

Img 5027 1
R1
Vi kom fram till ett helt magiskt hotell, fick en god drink och möttes av det underbara Rituals team som skulle vara med oss de kommande dagarna. Vi hann även mingla lite med de andra tjejerna som var där från hela världen, totalt var vi 40 influencers från 14 olika länder. Hotellet heter Jakarta Hotel och var så otroligt vackert! Hela hotellet har ett hållbarhets-tänk och är Amsterdams nyaste hotell. Vi blev alla tilldelade varsitt rum, kolla in mitt:

Dscf8234
Man kom direkt in till ett stort öppet badrum, som var ‘pimpat’ med Rituals produkter! På sängen låg de yogakläder vi skulle ha på oss för yogan nästa morgon..

R2
Dscf8247
Utsikten från rummet var fantastisk och sängen lika så!

R3
Dscf8803
Mitt i hotellet låg en mysig och grön djungel, till och med bananer!! Vi fick lite tid på rummen för att göra oss i ordning för kvällen.

Emma 31
Alla tjejer gjorde sig så fina och var så peppade för kvällen. Vi samlades i receptionen och sedan blev vi ledda ner till kanalen precis vid hotellet för att hoppa på en båt. Vi åkte en mysig båtresa till där middagen skulle vara. Så kul att se Amsterdam från vattnet, jag har ju inte varit där sedan jag var 15 år..

Dscf8804
Emma 32
Dscf8807
Vi kom fram till en lokal precis vid vattnet där två galet vackra långbord var uppdukade. Det doftade helt magiskt i hela lokalen, Rituals hade dekorerat med produkter från deras senaste kollektion Rituals Of Yalda, fantastiska dofter av granatäpple, melon och jul.. Alla gick bananas med sina kameror såklart haha!!

Emma 26
R4
Emma 27
Åh ni ser ju så vackert det var dukat! Vi njöt av en utsökt middag och fick träffa Rituals VD som berättade om hur allt började med 3 personer i en källarlokal för 18 år sedan.. Efter middagen fick man mingla runt lite i lokalen där olika små stationer var uppbyggda. Man kunde bla. få handmassage med Yalda-produkterna, dofta och smaka på Rituals olika tesorter och göra egna smycken..

R5
Dscf8835
Jag och Sara som båda älskar te fastnade vid tesorterna såklart!

Emma 28
Eftersom yoga stod på schemat dagen efter kl.8 så var vi alla i säng ganska tidigt ändå. Det var en så trevlig kväll och det var så kul att lära känna de andra tjejerna mer. Uppdatering från dag 2 kommer snart! KRAM!

Foton från Rituals och mig själv. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..