OSLAGBART.

 

Dscf6686
Dscf6678
Good
Dscf6692

Ni vet det där citatet man ser varannan vecka på Instagram.. ‘Do more of what makes you happy’. Jag tror ändå att det ligger något i det. Här är bilder från en solig, tidig morgon i Biarritz, Viktor gick upp med tuppen för att surfa och jag slängde på mig yogatightsen och hängde med. Det var så magiskt. Stranden var nästan helt tom, det låg en del surfare och guppade i havet och några var ute och rastade hundarna. Men annars var det helt tyst, så stilla. Det var så skönt att börja dagen på yogamattan, vill verkligen göra det oftare, det gör mig SÅ glad – do more of what makes you happy!! KRAM!

Yogatights och topp, Casall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..