BONJOUR BIARRITZ

 

Dscf6471
B1
Dscf6535
B2
Dscf6539
Dscf6544

Äntligen här! Igår kom vi fram till vår Airbnb lägenhet vid 11 på förmiddagen och visst är det sjukt att man kan vakna hemma i sin egen säng och sedan äta lunch i Biarritz..!?
Vi gick direkt ner till stranden och gick en härlig promenad i stan. Lunchen blev rätt spontan på en liten bistro och efter ännu mer (window)shopping tog vi ett härligt bad i Atlanten. Trots att det är lite halv-molnigt så har vi 27 grader, det är helt perfekt!
Åh! Jag MÅSTE berätta om vår middag igår, alltså YUMMY!!!! Vi fick tips av en vän till mig om en restaurang, när vi kom dit var det helt smockfullt, så vi gick vidare på mysiga Rue Gambetta och hamnade på en liten, stökig och uuunderbar pizzeria med endast vedeldad pizza på menyn. Det var helt magiskt gott!! Vi satt vid ett barbord i fönstret och tittade på folk. Om ni är i Biarritz, gå HIT!

Sen kom regnet – eller nä, DUSCHEN! Det var så längesen jag var med om en sån storm haha! Det blixtrade konstant i säkert en timme och bara ÖSTE ner. Viktor fick ta av sig skorna och gå barfota hem haha! Vår lilla lägenhet ligger på 7 våningen så när vi kom hem hade vi en underbar vy över blixtarna, så mysigt! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..