EN MÖHIPPA, ETT BRÖLLOP OCH EN BABYSHOWER PÅ 5 DAGAR!

Ja, som ni förstår har det varit FULLT ÖS de senaste dagarna! Jag har alltså hunnit med en möhippa med övernattning, ett bröllop med övernattning innan, och en babyshower inom loppet av 5 dagar! Jag har till och med undervisat 3 Yogapass. Nytt rekord??.. Här kommer en liten uppdatering på alla festligheter.

Alla tjejer möttes på Clarion Sign för att dekorera sviten vi skulle äta och sova i i onsdags. Det blev SÅ fint, hann inte ta så bra många bilder tyvärr, vi hade ett ganska tight schema! Men vilken utsikt va?

SURPRISE! Vi överraskade fina Erika hemma hos sig och när hon öppnade dörren stod vi 8 tjejer som tjoade och öppnade bubbelflaskor! Erika fick några minuter på sig att byta om och packa en väska.

Vi gick vidare för lite kul (men inga pinsamma) ärenden på stan och Erika fick bl.a spela in en låt som hon och hennes blivande man hade tänkt uppträda med på bröllopet. Efter en del bubbel och en massa skratt gick vi till hotellet där middagen var uppdukad.

Så klart hade vi en del lekar och överraskningar under kvällen, det blev en sån himla lyckad kväll och jag lät kameran ligga nästan hela kvällen. Kvällen avslutades vid 3 tiden efter att vi dansat till Spice Girls i flera timmar.. Haha typiskt tjejer..!

Efter en ganska seg-startad torsdagsmorgon med hotellfrukost så hängde vi på hotellets Spa. Så skönt att bada och snacka massa girltalk inför bröllopet. På eftermiddagen checkade vi ut och alla drog hem för att vila upp sig för dagen efter..
På fredagen mötte vi tärnor upp Erika (bruden) på Djurgårdsbrunn för en middag och för att gå igenom bröllops-schemat för lördagen. Vi åt så gott och fick känna på Erikas bröllops-nerver, hjälp vilket projekt det är att planera bröllop alltså.. Vi tog sen en skön promenad till Villa Källhagen där vi alla 4 tärnor och Erika sov tillsammans i sviten en natt. SÅ MYSIGT!

Lördagmorgon och dags för bröllop!! Dagen började kl 7 med sminkning av tärnorna, sen hår och smink på bruden. Allt gick så himla fort, vi tärnor hade olika ansvarsområden och uppdrag att sköta på morgonen. Erika hade sån koll på alla små detaljer.

Efter att bruden fått på sig sin klänning (japp, det tog 4 personer för att få på den) så var det dags att bege sig till kyrkan..

Det var en sån vacker ceremoni i kyrkan. Otroligt svårt att hålla tårarna tillbaka. Hjälp! Kan knappt fatta att en av mina bästa barndomsvänner som jag känt sen jag var 7 år gammal nu är GIFT!

Mina fina dejter, vackra mamma och min Viktor. Oooch ungefär nu kom de riktiga nerverna inför mitt tal som jag skulle hålla under middagen. Usch, jag tycker ju inte alls att det är kul att prata framför folk. Ja, jag gör ju det nästan varje dag i yogastudion, men det är en heeeelt annan grej. Helt ärligt har jag varit pirrig över det här talet innan jag ens skrev det, sen när inbjudan till bröllopet kom.

Kvällen blev helt fantastisk, middagen var helt magisk god och alla vackra tal gav både massa skratt och glädjetårar. Mitt tal gick superbra, men jag kunde inte riktigt slappna av förrän efter det var gjort, haha.. Efter efterrätten blev det dans dans och mer dans tills jag kände att benen inte orkade mer..
Det har varit så underbart att följa Erika och Kalles resa såhär långt, och det är bara början! ETT STORT GRATTIS TILL BRUDPARET!

Och sist men inte minst, dagens ‘event’, en mysig Babyshower för vackraste Meg, min Aussie-sister! Hon blev såå överraskad och glad! Vi åt en god lunch, pratade bebis såklart och lekte lite lekar.

Wow, alltså vilken vecka! From. nu kommer jag ha mer tid för kära bloggen! I’m back! Jag lovar.
Nu har jag två dagar till att vila och packa för på onsdag drar jag och Viktor till Frankrike. OM JAG LÄNGTAR!??
Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..