YES TO THE DRESS!

 

Vill ju helst gå runt utan kläder alls i denna värme, men haha tror inte det är så smart!! Är det någon mer än jag som INTE kan sova? Vi öppnar upp fönster på var sin sida av lägenheten för korsdrag, men det är ju som en gryta där ute så det händer ju ingenting. Ligger vaken halva nätterna och bara svettas.. Nej nej jag klagar inte, meeeeen det vore rätt gött med en hel dag med ösregn!

Har haft väldigt fullt upp sista tiden och undervisat en massa.. Har en massa kul jag snart kan berätta. Jag ska iväg på en utbildning i slutet på Augusti.. kan ni gissa vad?

På lördag gifter sig min äldsta vän!! Vi har känt varann sen vi var 6 år, och bodde i Belgien samtidigt. Jag har såklart skrivit ett tal som jag nu ska öva på! Tjoho! KRAM

Klänning, HÄR! / Väska, HÄR! / Skor, Indiska / Glasögon, HÄR!
Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..