ROOM 11

 

OH TAKE ME BACK!! Vill flytta tillbaks till detta magiska hotellrum på Puro Hotel i Palma. Jag älskar stilen på deras nyrenoverade rum, färgerna och materialvalen är perfekta om ni frågar mig! Vackra svala färger och mixen av betong och trä.

Här är bilder på rum nr.5 där vi bodde för två år sedan. KRAM!!

  1. Ser så härligt ut, den 21/7 kommer vi att bo på Puro i en vecka, mailade nyss och önskade rum 11 efter att ha sett dina fina bilder. Fjärde gången vi bor på hotellet och är precis som du stormförtjust i detta hotell🤗

    1. Åh så härligt Lotta! Ja hoppas ni får rum 11, det var verkligen MAGISKT! Rum 5 är inte dumt det heller.. KRAM!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..