PURO ILLETAS

 

Puro har två beachclubs i Palma, en nära stan, och en vid Illetas stranden. Här är bilder från en dag på Illetas cluben. Den öppnades förra sommaren och ligger heeeelt fantastiskt vackert, det är enkelt att bada i havet och det finns lite mer att upptäcka än på den andra. Dock så har personalen lite att jobba på, vi hade hört det från flera håll innan vi kom dit själva och kan nu bara hålla med om att personalen tyvärr har lite kaxig attityd och är lite förvirrade. Den känns inte riktigt lika uppstyrd som den andra närmare stan som också funnits mycket längre. Men förhoppningsvis kommer det!! Får testa igen nästa år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..