MIN NYA KLÄNNING!

 

Jag har shoppat! Jag har en favoritbutik i Palma som heter SLUIZ. De har en butik i Palma och en på Ibiza. Jag går alltid dit när jag är här, de finns sååå mycket fint, hade kunnat köpa 7-8 klänningar om jag hade råd haha!! I år fick det bli denna skönhet. En tunn bomullsklänning med vid kjol och knyte fram. Åh, vad jag känner mig fin i den (haha, därav bildbomben). Älskar mönstret!!

Oj, imorn är vår sista dag här på ön! Så fort 10 dagar kan gå.. Känner mig verkligen utvilad och redo för att köra igång med yogan igen på Bikram Yoga City, jag ska undervisa massor i juli, kommer bli så härligt! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..