PÅ PRICKEN!

 

Det bästa med alla dessa kaftaner är att de ofta är one size eller over sized! Så man kan låna av varann! Här är mammas fina Rodebjer kaftan som jag lånade för någon dag sedan, vist är den fin? Tyvärr är den nog svår att få tag på eftersom den är från några år sen.

Det är något speciellt med att vakna till blå himmel och sol varje morgon.. Man får så mycket energi av det tycker jag. Idag vid stranden ska jag plugga, jag håller på att lära mig Bikram-dialogen på svenska så jag kan hålla mina yogapass på svenska med. Åh saknar min yoga nu när jag skriver om det.. Måste nog rulla ut mattan i em.
KRAM!

Kaftan, Rodebjer / Skor, Flattered / Väska, Ilse Jacobsen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..