EN EXTRA GOD MORGON

 

 

Ja om ni frågar mig så är en extra god morgon en morgon med yoga. I morse var jag bjuden till AWBs’ innegård för en härlig morgon med Casall. Vi började med yoga och meditation, sedan fick vi se den senaste kollektionen och njuta av en god frulle och snacka ännu mer yoga.. Magiskt!

Sen gick dagen i ett!! Fick en massa ärenden gjorda på stan, hann gå på ett Bikram Yoga pass vid lunch och sen en sväng till läkaren (inget allvarligt, bara inte så kul). Nu blir det en lugn kväll, imorn bitti undervisar jag och sen ska jag träffa bästa Rebecka Rynefelt och fota lite! Woho! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..