TVÅ FAVORITER

 

 

Här är två av mina favoriter just nu! Jumpsuits och min cykel hehe! Jag är ju ett jättefan av byxdressar. Det är både bekvämt och snyggt, och man slipper liksom tänka på hur man ska matcha byxan eller toppen, allt går ju i ett! Just denna är så himla skön och jag älskar verkligen färgen!

Jag cyklar nästan överallt i stan just nu. Dock är min cykel inte i toppform. Det låter lite som det kommer en helikopter på gatan när jag cyklar fram.. måste nog smörja den eller nått..
Idag ska jag ta det lugnt, jag har fått en nerv i kläm i ländryggen, känns som att det kan vara kroppens sätt att säga till mig att vila. Så idag blir det inte mer än ett lugnt yogapass och hemma-jobb framför datorn. KRAM!!

Byxdressen hittar ni på Indiska!
Innehåller köplänkar.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..