STAYCATION

 

 

Men vilken helg hörni! I fredags var jag och Viktor på en härlig ‘staycation’ på Hotel J i Nacka. Vi tog båten ut på fredagen efter jobbet och checkade in!

Efter att ha njutit av solen på balkongen bytte vi om och gjorde oss redo för middag på Restaurant J som ligger precis vid vattnet, tre minuter från hotellet. 

Efter en drink i deras solstolar vid kajen gick vi till bords och njöt av en helt magisk middag!! 

Det är verkligen något speciellt med att sitta ute och äta tycker jag. Restaurant J har ju även sol heeeeela kvällen som värmde så skönt. God mat och trevlig personal! 

Efter middagen gick vi tillbaks till hotellet. Där satt gäster och mös i solnedgången i trädgården precis utanför hotellet. Ni kan tro att solnedgången från balkongen var vacker!!

Morgonen efter åt vi frukost ute! Viktor åt säkert 7 pannkakor haha, så himla gott det var! Sen gick vi en skön promenad ner till vattnet och tog båten in till stan igen efter 12 tiden. Åh vad det gör mycket att komma ifrån stan lite. Bara en natt liksom, det var så lugnt och härligt på Hotel J, och så mysigt att åka båt ut! Tack magiska Hotel J för en underbar staycation – we’ll be back!!

Hoppas ni har en skön söndag! Vi slappar mest hemma idag, vi båda har en del jobb att ta tag i och har bestämt oss för en tidig filmkväll ikväll. KRAM!

 

 1. Hej
  Jag skulle gärna vilja veta varifrån dina fina byxor kommer ifrån o även din underbara klänning😁
  Tack för en härlig blogg
  Helen

  1. Hej Helen,

   Klänningen är från Michael Kors (har sett att den är på REA på NK just NU!!). Byxorna är från Indiska, men förra sommarn, så jag är osäker om de går att få tag på. Stor kram! Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..