MORE YOGA!

 

 

Jag tror det var när jag jobbade som mest och yogade som minst, som det slog mig hur viktig yogan blivit i mitt liv. Jag märkte på mitt tålamod och på mitt humör att jag inte var den glada, lugna Emma längre. Jag hann inte stanna upp, jag hann inte yoga, jag hann inte känna in hur min kropp mådde, hur jag mådde. Allt kom i kapp mig väldigt fort, och så fort jag sa upp mig och prioriterade MIG så hamnade jag på yogamattan igen.

Glöm inte det kära ni. DU kommer först. Vi har bara en kropp och vi ska bo i den hela livet. Ta hand om den. Ta hand om DIG <3

Att yoga behöver inte alls vara så komplicerat. Man behöver inte stå på huvudet eller sätta foten bakom örat!! Det yoga handlar om för mig att lyssna inåt. En koppling mellan sinnet och kroppen. Yoga är en ‘practice’ och du har hela livet på dig att öva. Använd dig av appar, böcker, instagram, youtubeklipp – vad som helst för att bli inspirerad till att rulla ut mattan. Det finns så många bra och enkla videos att följa. Att dedikera 15 minuter om dagen till endast dig, din andning och din kropp kan göra så stor skillnad. KRAM!

Mina fina tights hittar ni HÄR! / Toppen, HÄR! / Mattan, HÄR! / Jackan, HÄR!
Inlägget innehåller köplänkar.

    1. Hej Conny,

      ja, jag upplever att många drar sig från att yoga för de tror att man måste vara supervig och att kunna tex stå på huvudet eller kunna göra super komplicerade poser. Det är det jag menar, att det behöver man ju inte alls kunna för att yoga!

      Kram, Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..