SÖNDAGS BLING

 

 

Jag har nästa alltid dessa halsband på mig. Kanske inte alltid alla samtidigt men iaf två eller tre. Jag tänkte jag skulle berätta lite om mina halsband.

Trollsländan – det är något magiskt med en trollslända. Varje gång jag ser en trollslända så vill jag stanna upp och titta på den. Därför bär jag denna runt halsen, för att påminna mig själv att stanna upp. Njuta. Titta på allt vackert omkring mig. Andas.
Halsbandet är från Edblad och ni hittar det HÄR!

Hamsa handen – en symbol för beskydd och att någon vakar över mig och skyddar mig. Tar aldrig av mig detta halsband från Syster P, ni hittar det HÄR!

Mina initialer – det här halsbandet med mina initialer användes som placeringskort på en härlig lunch jag var på hos Edblad. Jag gillar att mixa in lite guld i allt mitt silver. Jag är ju egentligen en ”silver-tjej” och kommer alltid vara det, men mixa lite är ju kul! Även detta halsband är från Edblad och ni hittar era (eller någon annans) initialer HÄR!

Fjärilen – Ok. Håll i er nu! Min mamma jobbade som au pair i San Fransisco när hon var ung, och hör och häpna så dejtade hon faktiskt Kurt Russell! Japp! It’s true! Han kallade henne för ‘my butterfly’ eftersom hon skulle flyga hem till Sverige igen.. och då fick hon denna vackra fjäril av honom. Det ni!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..