GRÖNT OCH SKÖNT!

 

 

Hörni! Det ska bli 29 grader idag!!! WOHO I LOVE IT!! Jag kommer passa på att ha på mig min nya klänning från Dry Lake. Älskar verkligen färgen och hur enkel den är, tunna axelband och A-formad!

Hoppas ni får njuta av solen och värmen idag. Jag ska in i Bikram-värmen och undervisa idag så jag kommer få njuta av 40 grader idag haha! Så kul att undervisa! Om ni är i närheten av Bikram Yoga City så kika förbi. Du kanske bara är lite nyfiken på hur studion ser ut eller hur salen känns? Komsi komsi! Kram!

Klänning, Dry Lake / Örhängen, Lindex / Skor, Adidas
Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..