BEDROOM MAKEOVER

ÄNTLIGEN har jag blivit av med mitt gamla (fula och kalla) betonggolv som jag målade vitt när jag flyttade in i min lägenhet för snart tre år sedan!

Här är FÖRE OCH EFTER bilder (vänster är före, höger är efter)! Hela långhelgen har jag fixat hemma, lägenheten känns som ny, den känns även större än innan. Jag har målat om i badrummet, både tak och golv, skrubbat varje centimeter av kaklet, bättrat på färg på hyllor och fönsterbräder, städat, putsat fönster och fixat och donat, slängt en massa onödiga gamla tidningar, sorterat i garderoben och styleat om lite. Men också haft väldigt kul, både mamma och pappa har hjälp till i omgångar och det har lyssnats på massa bra musik och smuttats på bubbel i städkaoset! Så härligt!

Jag är så himla nöjd med resultatet, speciellt i sovrummet där det nu ligger en heltäckningsmatta! Weee! Det är så skönt att inte behöva se mitt förra betonggolv! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..