YOGA!

 Innehåller köplänkar.

Stanna upp! Blunda. Ta ett djupt andetag och känn in.. hur mår din kropp just nu?

Varje gång jag yogar är annorlunda, även om jag gör samma sekvens av poser. Kroppen påverkas av sömn, mat, stress.. Inför varje yoga pass ställer jag mig själv den frågan. Ibland har jag inget svar, ibland känns kroppen stel, spänd, tung, trött. Men att lyssna in och att känna in är så viktigt. Och att vara ödmjuk och snäll mot sig själv. Hur ofta ställer du dig själv den frågan? Vi har bara en kropp och vi ska leva hela livet i den. Ta hand om den.

Tights, HÄR / Topp, HÄR / Yoga matta, HÄR / Yoga blocks, HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..