MINNEN ATT LEVA LÄNGE PÅ

 

 

Jag kommer leva så länge på denna underbara helg! På lördagen värmde vi upp sjöstugan och körde ett svettigt Bikram Yoga pass innan frukosten. Till frukost blev det färska bullar, frukt, rabarberkräm och kaffe! Sen spenderade vi nästan hela dagen ute i solen, vi badade, paddlade kajak och promenerade i skogen. Så underbart! Och på kvällen bjöd grymmaste Linn Nilsson från Sveriges Mästerkock på en helt magisk middag! Vi satt länge i växthuset den kvällen och bara pratade om allt mellan himmel och jord.
Åh vad jag kommer leva länge på denna fantastiska helg på Erikson Cottage!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..