I annonssamarbete med HäLSANS KöK

MIN FAVORIT FRÅN HÄLSANS KÖK

Idag är det dag 5 av min vegetariska utmaning i samarbete med Hälsans Kök. Jag tycker det går super bra, så mycket bättre än förväntat! Jag saknar inte kött alls och jag har inte märkt någon energi-dipp även om jag tränar på som vanligt. Det bästa med de vegetariska alternativen är att man inte blir sådär trött efter en måltid, man känner sig pigg och ‘lätt’ om ni förstår vad jag menar. Jag tycker dessutom att det är väldigt kul att testa nya recept med Hälsans Köks produkter.

Idag var jag på lunch hemma hos Tessan och jag tog med mig ett paket av min nya favvo – Hälsans Köks Filébitar, det bästa alternativet till kyckling! Vi gjorde mjuka tacos med en massa gott i! Perfekt efter dagens yogapass! Här är receptet:

Hälsans Kök Filébitar – stekta i rapsolja, kryddat med paprika, salt och peppar.
Mjuka taco bröd
Spenat
Tomat
Avocado
Rödlök
Koriander
Lime
Och en liten klick med creme fraiche!

Voila! Bon appetit! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..