BUBBELBAD

Åh jag önskar att jag hade ett badkar hemma.. Jag vet att jag skulle använda det massor!! Innan vi åkte hem från Bomans Hotell i dag var jag tvungen att ta ett varmt bubbelbad eftersom vi hade ett sånt stort och fint badkar i rummet! Känner mig helt varm och mjuk i hela kroppen efteråt! Tror även det gjorde susen mot min förkylning..
Ikväll ska vi på middag hemma hos min kära mor och fira både mig och min yngsta lillebror som fyllt år i veckan! KRAM!

I wish I had a bathtub at home! I know I would use it lots!! Of course I took a long hot bath before leaving back to the city this morning! We had such a nice bathtub in out room.. LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..