IT’S MY BIRTHDAY!

Idag fyller jag år!! Jag ÄLSKAR att fylla år! I morse efter att jag undervisat morgonpasset i yoga studion kom jag hem och möttes av två underbara godisbud hehe, OCH en mycket viktig lapp från Viktor där et stod att jag skulle packa en väska med badkläder, något skönt att ha på mig och något ‘fint’ att ha på mig.. Hmmm.. Eftersom jag är lite av en kontroll-freak poppade tusen frågor upp i huvudet, men jag tänkte att nä, denna gång ska jag bara go with the flow och inte fråga så mycket. Jag packade väskan och efter lunch kom Viktor i pappas bil och hämtade upp mig. Vi hamnade på Bomans hotell i Trosa – helt magiskt hotell. Sååå fina rum och bara en tre minuters promenad från Trosas Stadhotell och Spa där vi nu hängt några timmar. Nu ska vi göra oss i ordning för middag! KRAM!

It’s my Birthday! Viktor has planned a surprise day for me with a hotel night at Bomans Hotel about one hr drive away from Stockholm. We just came back to the hotel after a visit at the local Spa and are getting ready for dinner! Love it here! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..