LUCKY ME


Hur ofta stannar du upp och tänker på det som gör dig lycklig, det som du är tacksam för? Jag försöker göra det varje dag, och jag känner mig så lycklig just idag! Är så tacksam för att jag kan resa och så lycklig som har så fina vänner och familj runtomkring mig! Man ska inte ta allt och alla för givet.
Här är några bilder på mig, bästa Tessan och Bonnie. Det har varit en magisk weekend i Palma, vi har tagit varje dag precis som den kom, gjort exakt vad vi känt för och verkligen njutit av varje minut! KRAM!

How often do you stop and think about what makes you happy and what you’re thankful for? I try to do so often. I feel so thankful for being able to travel, and so lucky having lovely friends and family around! Here’s me, Tessan and Bonnie in Palma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..