MÖNSTER OCH SOL

Innehåller köplänkar.

Ännu en solig vårdag i Palma! Jag har aldrig varit i Palma denna tiden på året förut, men det kan jag verkligen rekommendera. Jag har varit i Palma under sommarn och en gång i oktober som senast. Speciellt under sommarn är det packat med folk, det är såklart kul det med men att komma hit såhär ‘tidigt’ på året är verkligen något speciellt.. Man får bord överallt, det är inga köer till kassan i butikerna, och det känns som om man är med och smygstartar sommaren på något vis hehe! Det enda man saknar är ju strand eller beachclub-hänget.. Men det kommer sen! KRAM!

Another sunny day in Palma! I’ve never been here this time of year before, but I can really recommend it! Being here this ‘early’ feels like the city is yours in a different way, and your part of starting the summer season hehe! Only thing missing is ‘beaching’, but that will come soon! LOVE!

Jeans, Twist & Tango / Kimono (PÅ REA!), Lindex / Örhängen, Lindex / Skor, Adidas Originals

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..