SWING IT

Vad gör man när det hänger en gunga mitt i restaurangen? Haha!
Alltid när jag kommit hem från en resa så tycker jag det är rätt skönt i en dryg vecka att komma hem och landa.. men sen börjar det liksom klia i fingrarna igen, det är som att man blir mer sugen på att resa ju mer man reser. Håller ni med? Jag bara älskar det – att upptäcka och se så mycket som möjligt, träffa nya människor och smaka på nya smaker. Inget slår det! KRAM!

What so you do when there’s a swing in the middle of the restaurant? Haha!
When even I’ve come home from a trip it’s always nice to be back for the first week or so and to land at home.. but then it starts again, the urge to travel. It’s like the more you travel the more difficult it becomes to just be.. Agree? I just love it – to discover new places and see as much as possible, meet new people and taste new food. Unbeatable if you ask me. LOVE!

Dress, Indiska / Shoes, Hermes / Sunglasses, from a market in Cape Town
Photos by Ulrika.G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..