TRYING OUT SPEAKERS FROM Hi-Fi KLUBBEN

– inlägg i samarbete med hi-fi klubben –

Hej! I samarbete med Hi-Fi Klubben har jag fått testa tre helt olika högtalare i tre olika storlekar. Haha, jag är ju verkligen INGEN tekniker men jag tycker jag har koll på bra ljud och jag spelar ju jämt musik hemma så det var super kul att testa lite olika högtalare. Portabla och stationära. Kika på filmen HÄR så får ni se en väldigt ärlig Emma som testar ljud, kollar in design, sitt-dansar och tror hon kan sjunga! De tre högtalarna jag fick testa var dessa:

B&O PLAY – Beolit 17 Bluetooth högtalare
DENON ENVAYA Mini – Bluetooth högtalare
DALI OPTICON 1 – Kompakthögtalare

Hoppas ni gillar filmen! KRAM!

Hi there!! In collaboration with Hi-Fi Klubben, I just had the chance to try three very different speakers in three different sizes. Haha, now I’m really NOT a technician but I personally think I have a good ear for good sound, I always play music at home so it was really fun trying these speakers out! Portable ones, and a stationary one. Have a look at the movie HERE and you’ll see a very honest Emma trying out the sound, checking out the designs, sit-dancing and who thinks she can sing!
Hope you like! LOVE! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..