HAPPY FEET

Ja jag vet att att detta inte är en djur-blogg, MEN.. är man på en vacker strand omgiven av världens sötaste pingviner så finns det liksom inget val. Jag bara måste berätta om dessa fina pingviner och visa er lite bilder! Att få träffa dessa små har länge varit på min ‘bucket list’ och det var helt underbart att den drömmen gick i uppfyllelse. Ler fortfarande! Speciellt nu när jag skriver om det. Vi åkte alltså till Boulders Beach utanför Kapstaden där pingvinerna bor och gick runt i flera timmar. Jag tycker pingviner är så himla söta! Alla har en egen teckning och personlighet, så vänliga och fina!! Dream come true på riktigt <3

I know I know, this is not an animal blog, BUT.. when you’re on a beach surrounded by the cutest penguins there really is no choice. I just have to tell you about them and show you some photos! To meet these little Pingus has been on my Bucket list forever, it was just amazing to experience. Still smiling! Especially now when writing about it. So, we went to Boulders Beach outside of Cape Town where they live and just walked around taking photos for hours. Penguins are sooo cute! Little Happy Feets running around! They all have different characteristics and personalities, so friendly and cute!! A dream come true <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..