BEACH PLEASE!

Strandlivet alltså.. ÄLSKART! Här är bilder från en strand vi körde förbi och vi var bara tvungna att stanna en stund och känna på vattnet och sanden mellan tårna. Strandfontein hette stranden, de flesta stränder här har ju även ‘Shark Spotters’ som sitter på utsiktsplatsen och larmar om de ser hajar.. (Vilket händer rätt ofta här!!!) KRAM!

Ahhhh the beach life.. LOVE IT! Here are some pictures from a beach we passed the other day and we just HAD TO stop and fell the water and sand between our toes. The name of the beach was Strandfontein, most beaches here have ‘Shark Spotters’ overlooking the beaches and sending an alarm when seeing a shark.. (Which happens quite a lot here!!!) LOVE!

Caftan, Twist & Tango

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..