FOUR FACIAL FAVOURITES

Vad har ni för rutin när det kommer till att fräscha till och pigga upp din hy? Jag kör med ansiktsmask! För ett tag sedan började jag använda Urban Gloss produkter och jag tycker de är SÅ BRA!! Ansiktsmasken är så mjuk och härlig och man kan använda den ofta utan att den torkar ut huden. Sen har jag blivit galen i ‘cool cleanse’ som rengör på djupet och verkligen får bort ALL smink på bara en tvätt.
Idag är det packning och yoga på schemat (efter ansiktsmasken såklart). Imorn åker vi till Sri Lanka!!! WOHO! Kram!

What do you do to freshen up and wake up your skin? I use face masks! A while ago I started using Urban Gloss products and they are SO GOOD!! The face mask is amazing and soft and you can use it many times per week without it drying out your skin. I’m also crazy about ‘cool cleanse’, a cleanse that washes all makeup off at once!
Today I’ve got packing and yoga on the schedule (after face masking of course). Tomorrow we’re leaving for Sri Lanka!!! YEEY! Love!

All products, Urban Gloss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..