YOGISH COLLECTIVE

GLAD FREDAG på er!! Åh den här veckan har varit den mest fullbokade vecka på länge.. Så jag är faktiskt superglad att det är helg nu. Så klart har den varit en kul vecka också, men jag känner själv hur himla trött jag blir när man har flera möten om dagen, flänger från ställe till ställe, vill hinna träna, vill hinna jobba hemma, och sedan planer varje kväll.. Så, skönt med fredag äntligen! Idag ska jag svara på alla mail som jag inte hunnit med och gå på medicinsk laser för mitt knä..

Är så himla nöjd med mina nya fina träningskläder och matta från Yogish Collective. Alltså ni ser ju vad snyggt! Här har jag en skön och fin jumpsuit i färgen KALE såklart 🙂 Det bästa är att den är gjort i bästa kvalitén av återvunnen polyester – det gillar vi! KRAM och ha en skööön helg!

HAPPY FRIDAY! This week has been the busiest of all busy weeks in a looong time. I’m so happy that it’s the weekend now. It’s been lots of fun this week though, but I just realise how extremely tired I get when I have many meetings all day, running from place to place, want to find the time to exercise, want to work from home, and then pans every night.. So yeah, happy it’s friday!

I’m soooo happy with my new amazing yoga wear from Yogish Collective. Here I’m wearing a lovely jumpsuit in the color KALE of course 🙂 Also, I love that it’s made from high quality recycled polyester. LOVE and have a gooood weekend!

Jumpsuit and mat, YOGISH COLLECTIVE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..