SPORTAMORE

_DS_0168.width-800
_DS_0037
_DS_0238
_DS_0557
Halloj!! Ledsen för dåligt uppdaterande här på några dagar men har haft så himla fullt upp.. Jobb och möten och så yogan såklart 🙂 Men nu är jag tillbaks! Här är några bilder från min senaste kampanj för Wyte – Sportamores egna märke med ‘streetig’ sporstwear. Hur snygg är inte det röda settet på första bilden!? Kolla in hela kollektionen HÄR!

Hellooow! Sorry for not updating here for a while.. I’ve been so busy with work and meetings and the yoga of course 🙂 But now I’m back! Here are some of the pictures from my latest campaign for Wyte – Sportamores own brand with streety sportswear. How gorgeous isn’t the red suit on the first picture!? Check out the whole collection HERE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..