CHARM MY SNAKE – THE SHOOT

EMMA2539
EMMA2542
EMMA2577
shoot
EMMA2586
EMMA2589
EMMA2616
Åh vi hade en sån himla kul lördag förra helgen! Jag jobbar ju med ett nytt kalsong-märke som heter Charm My Snake, och vi hade vår första plåtning i lördags på Nobis. Jag kommer inte visa för mycket nu för jag vill att ni ska få se det fina resultatet, men glad stämning ser ni ju att det var!

Oh I had such a fun day Saturday last weekend! I work for a new underwear brand called Charm My Snake, and we had our first shoot last weekend at Nobis Hotel. I’m not going to show you too much now, since I want to show you the beautiful result, but at least you can tell that the mood was on top!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..